Home

Welkom bij De Zwangere Zaak!

Exclusief voor voor zwangeren en mama’s die het optimale uit hun zwangerschap en moederschap willen halen en zich optimaal gaan voorbereiden op de bevalling en moederschap zowel fysiek als mentaal.

Fysiek: we werken uitsluitend met professionals; oefentherapeuten-Mensendieck en Cesar en fysiotherapeuten, omdat je veranderende lichaam top begeleiding verdient.

Mentaal: we hebben een speciale bevalcoaching ontwikkeld; no nonsense en direct toepasbare coaching op gebied van body, beïng, balance and business. Met een mindset van een topsportster je bevalling in. Dat geeft waarde aan de rest van je leven.

Get prepaired, Fempower yourself!!

Jeanette

 

Nieuwstweets

Cursusaanbod Zwanger

1

Cursusaanbod Family

3

Cursusaanbod Mama

4a

Cursusaanbod KIDZ 0-4

4

Ervaringen

Hi Jeanette, alweer ruim één jaar geleden, maar nog steeds kijk ik terug op een geweldige zwangerschaps cursus. Mede dankzij jouw nuchtere kijk op alles en motiverende woorden heb ik de bevalling van onze dochter zonder pijnbestrijding kunnen doen. En wat heerlijk is het om te weten dat, wanneer je denkt; Nu trek ik het écht niet meer, je er bijna bent! De babymassage deden we vanzelfsprekend...  Bekijken »

Daphne uit Utrecht

Webshop

Google+ webdevelopment © 2005 - 2016