Cursus over de Babytijd

Laat je niet verrassen en bereid je samen voor met deze hoogkwalitatieve cursus! Doe de cursus tijdens je zwangerschap of in de babytijd, gegeven door een arts en een kinder- en
neonatologie
verpleegkundige.

.

"

Cursus over de babytijd

 

De cursus waar vaders en moeders gelijk zijn.

Onze cursus

schatkist

Na de bevalling begint het pas echt!

De meeste ouders geven aan dat ze beter voorbereid hadden willen zijn.

Meld je aan voor de cursus en start vol zelfvertrouwen en met realistische verwachtingen.

De cursus gaat over je baby, jou als ouder en gelijkwaardig ouderschap. De perfecte cursus voor tijdens de zwangerschap of in het eerste jaar.

Zaterdag 4 maart

 

Tijd: 13.00 tot 17.30 uur

 

Kosten: € 57,50 euro per persoon

 

Inclusief: koffie, thee, drankje en snacks

 

Meld je nu aan en ontvang als bonus het e-book ‘slaap’

Over ons

Lori

Lori werkte in Zwitserland als arts in de kinder- en jeugdpsychiatrie en terug in Nederland als Consultatie bureau arts.

Tatum

Tatum werkt als neonatologie verpleegkundige op de Intensive Care (NICU)

Samen hebben zij Kleine Zaken opgezet.


Inhoud van de cursus

Doe de cursus tijdens je zwangerschap of in de babytijd, gegeven door een arts en een kinder- en neonatologie verpleegkundige. Dit gaan we onder andere doen:

 

  • De eerste week: Wat te verwachten? Wat betekent huilen? Hoe werkt slaap bij baby’s?
  • Ouders en kind: Hoe kan je communiceren met baby’s? Hoe leren baby’s? Hoe houd ik mijn hoofd koel als het allemaal wat veel wordt?
  • Ontwikkeling: Wat kan ik van mijn kind verwachten op elke leeftijd? Met leuke quiz.
  • Ouderschap: Welke verwachtingen heb je? Hoe verandert je relatie en relaties met anderen? Hoe verdeel je taken? En heb je al nagedacht over werk en financiën?
  • Jij als persoon: Hoe ga je zelf veranderen? Wat doen hormonen en je brein?
  • Gelijkwaardig ouderschap: Wat betekent deze term? Hoe hebben andere ouders hierover nagedacht? Wat zijn methodes om je behoeftes te bespreken?

Onze 3 pijlers

Je baby

Je gaat ouder worden van een baby. Stap dat avontuur zelfverzekerd in en leer hoe je baby zich zal ontwikkelen. De band met jou is de basis.

Jij

Jij als persoon doet er toe, al is de balans vaak moeilijk te vinden als je voor het eerst ouder wordt. Denk met ons mee over wat jij nu echt belangrijk vindt in je leven en krijg praktische tips over zaken als financiën en verwachtingen.

Gelijkwaardig

Vaders en moeders zijn gelijkwaardig tijdens onze cursussen. Vind jij dit belangrijk? Dan zijn de onderdelen over gelijkwaardig ouderschap uit onze schatkist iets voor jou.

Bij voldoende interesse zien we elkaar na de bevalling nog eens voor een gezellig terugkom moment. Leuk om te zien hoe het met elkaar gaat! Neem contact op met je zorgverzekeraar voor informatie over dekking van de kosten. De cursus wordt gefactureerd als zwangerschapscursus indien gevolgd in de zwangerschap.