Oefentherapie

Your Health

BEHANDELING & WELLNESS

Kun jij wel wat ondersteuning gebruiken in hoe je je lichaam belast tijdens je zwangerschp of nu je mama bent?

Oefentherapie Mensendieck is een effectieve manier om tijdens de zwangerschap en na de bevalling te werken aan een gezond en sterk lichaam. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam voortdurend, en dit kan leiden tot verschillende klachten zoals rug- en bekkenpijn, vermoeidheid en last van je gewrichten. Door middel van oefentherapie Mensendieck leer je om op een gezonde manier om te gaan met deze veranderingen. De oefeningen zijn gericht op het versterken van de spieren, het verbeteren van de houding en het verminderen van pijnklachten.

Ook na de bevalling kan oefentherapie Mensendieck een belangrijke rol spelen in het herstel van het lichaam. Na de bevalling heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen en weer in balans te komen. De oefeningen zijn gericht op het versterken van de bekkenbodemspieren, het sluiten van je diastase, het verbeteren van de ademhaling en gezond bewegen met je baby, zodat je fit en energiek mama kunt zijn.

Bij de Zwangere Zaak werken we samen met ervaren oefentherapeuten Mensendieck die gespecialiseerd zijn in zwangerschaps- en postpartumbegeleiding en helpen je graag je lichaam gezond en sterk te houden.

Of je nu net zwanger bent, al een tijdje onderweg bent of onlangs bevallen bent,  in elke fase kan de Oefentherapeut je helpen.

 

Oefentherapeut-Mensendieck; de expert in kwalitatief goed bewegen

 

Timing: bij klachten of liefst preventief
Wat: 4 tot 8 behandelingen
Duur: 30 minuten
Locatie: De Zwangere Zaak, Julianaweg 418, 3523 XN Utrecht
Therapeut: Astrid
Groep: individueel
Prijs: 30,- per behandeling
Dagen: maandag overdag op afspraak

Maak een afspraak met Astrid

Heb je een vraag?

Stel hem via het formulier hieronder of stuur een e-mail.

8 + 15 =