Je bent zwanger!

Just breathe

een leuke en spannende tijd

Word je mama? Superleuk & van harte!

Ben je op zoek naar een korte of juist een uitgebreide zwangerschapscursus? Iets voor jou alleen of juist samen met je partner? Therapie bij klachten of een uurtje pure wellness?

Bij de zwangere zaak hebben we een uitgebreid aanbod. Juist omdat iedere zwangere anders is en behoefte heeft aan andere begeleiding.

Hoe bereid jij je voor op je bevalling?

Bekijk hieronder ons aanbod voor jou

 

Bevalvoorbereiding

Hier vind je ons aanbod bevalcursussen. Van uitgebreide cursussen tot compactere cursussen en partnerworkshops. Voor iedere zwangere is er een cursus die past.

Sport & Yoga

Bewegen tijdens je zwangerschap is super gezond. We bieden dan ook meerdere sportlessen aan voor zwangeren. Binnen en buiten. Gewoon lekker sporten of yoga.

Behandelingen & wellness

Je lichaam krijgt het best zwaar te verduren tijdens de zwangerschap. We helpen je met lichamelijke en mentale klachten. Maar ook voor een heerlijke ontspanning kun je bij ons terecht.

Single Moms, EHBO en events

We organiseren ontzettend veel leuke workshops. Mama meet-ups, Single mom workshop, EHBO trainingen en nog veel meer. Ga naar de pagina voor alle actuele workshops en events.

 Zwanger tip

Besteed extra aandacht aan je houding nu je zwanger bent!

Door je zwangerschapshormonen worden alle ligamenten iets soepeler, waardoor de impact op je gewrichten groter is.
Houdingen die je niet-zwanger redelijk `ongestraft` kon doen, zoals met je benen over elkaar zitten of met je knieën op slot staan,
hebben nu veel meer impact.
Investeer in jezelf door alleen al door de dag heen je knieën van het slot te houden en niet door je heup te hangen als je staat. Zet iedere keer als je eraan denkt je voeten plat op de grond tijdens het zitten en  strek regelmatig je rug mooi op met je schouders trots.
Dan heb je al 80% van je dagelijkse activiteiten te pakken.
Het mooie is; het kost geen tijd, je kunt het overal en door de dag heen doen en werkt daardoor beter dan een uurtje sporten!

Heb je een vraag?

Stel hem via het formulier hieronder of stuur een e-mail.

13 + 7 =